Agrár wellness, Kanapé és Bye-bye Budapest… A három cím három új műsort takar, melyek a Kompót Dumaklubban kapnak helyet idén ősztől.

Október 15-én 19 órától Kanapé címmel mutatkozik be Hajdú Balázs és Tóth Edu újabb közös műsorával, ami a Kicsi a rakás folytatása lesz bizonyos szempontból. A két humorista ezúttal egy olyan korszakba repíti vissza a nézőt, ahol még örömet okozott az, ha sörét szürcsölve a kedvenc műsorát nézi, miközben pálmalevéllel legyezgetve mindkét talpát szimultán masszírozzák. A Kanapé előadás nem más, mint 90 percnyi pizzafeltét, vaníliás gofri és habos kakaó…

Október 22-én este búcsút mondunk a fővárosnak, jön a  Bye-bye Budapest Szobácsi Gergővel. Harminchárom évnyi panelrabság után a humorista élete megváltozott, kis családjával vidékre költözött… Ez a döntés adta az ötletet új önálló estjéhez. Gergő, aki a vidéki lét tapasztalatszerzésének fázisában jár, és már rengeteg növényt sikerült megölnie tudatlanságának köszönhetően, új műsorában a budapesti és a vidéki életet hasonlítja össze. A mérleg serpenyőibe kerülnek mindkét életforma pozitívumai és negatívumai egyaránt. Az est vendége a Comedy Central tehetségkutatójában feltűnt Kővári Máté lesz.

November 5-én kényeztesse magát az Agrár wellnessel. A nézők Kertész Ricsivel – azaz Ricsifiúval – pihenhetik ki a mindennapi stresszt, fáradtságot, és töltődhetnek fel a humorterápián.  Ricsifiú elmeséli milyen a testedzés a sufniban vagy a legkedveltebb gyakorlatok síndarabbal és fűkaszával, és fény derül a szobabicikli értelmezésére a falusi közlekedésben. Történetek a nem mindennapi hétköznapokról két részben a Kompót Dumaklubban, este héttől.