A kockásfülű nyúlon túl… Bűvész a Dumaszínházban? Miért lehet érdekes a humort kedvelő közönségnek? Tették fel sokan a kérdést, amikor Badár Tomi – a nagydumás Badár Sándor fia – első önálló estjéről értesültek. Mint kiderült, az ötlet mégsem volt ördögtől való, mivel Tomi humorát – és finoman fogalmazva – közlékenységét is apjától örökölte. Ily módon a bűvészet és a stand-up műfaj nem is áll annyira távol egymástól, legalábbis ha Badár Tomiról van szó.

A folytatásra sem kellett sokáig várni, az első, A kockásfülű nyúlon túl után, májusban a bűvészzseni új műsorral jelentkezik. „Tulajdonképpen a téma merőben nem fog változik, hiszen a lényeg mindig az, hogy együtt szórakozzunk a közönséggel” – mondja Tomi, akinek új műsorának nagyjából 80%-át még nem látott saját vagy általa átalakított trükk fogja alkotni.

A fiatal tehetség ezúttal is interaktív, a közönséget megmozgató produkciót ígér – szinte az összes trükkhöz igénybe vesz nézői segítséget – szokásához híven egyszerű eszközökkel dolgozik majd, viszont előadásainak továbbra is fontos kelléke lesz a humor.

Az est Káprázat ZRT. címmel a Kompót Dumaklubban kerül színre, szünet nélkül, először május 5-én.