Nem sokan vállalják be, hogy férfiként főállásban otthon maradnak a gyerekkel, de Beliczai Balázs megtette, és a szoptatást leszámítva mindennel remekül boldogul. Vannak azonban apakollégái, akik a gyerekkel töltött néhány óra alatt megőrülnek, és nem bírják ki, hogy ne készítsenek – egyébként nagyon vicces – videókat kiszolgáltatott csemetéikről. Szóval kitalálnak valamit, ami a gyereket különösebben nem zavarja, viszont ők maguk remekül szórakoznak.

Itt vannak a legjobb példák, az elsőben bónusz macskával!

Persze nem kizárt, hogy az efféle unortodox utazásokat a gyerekek is bírják (lehet, hogy ez itt egy távoli Badár-rokon?)

Persze a lényeg az, hogy apa jól érezze magát.

Nem csoda, hogy a gyerekek az ilyen közös programok végére általában kissé elfáradnak.

Hogy az apaság valóban vagy a drámai fáradtságról vagy a gyerekkel való végtelen szórakozásról szól, az egész pontosan kiderül, hiszen a fenti példákhoz képest kevésbé elmebeteg, kevésbé veszélyes, viszont sokkal viccesebb szülői megoldásokat és apás sztorikat kínálunk, sokkal élőbb, sokkal 3D-sebb előadásban: Kovács András Pétertől, Csenki Attilától, Szupkay Viktortól, Tóth Edutól és Szobácsi Gergőtől – május 23-án, az APA napon.

2017.05.23 – 19:30 APA NAP a Corvin Dumaszínházban
Jegyvásárlás itt.