Megvolt az első kutyás gazdiknak szánt brit stand up műsor, Barking! (Ugatás) címmel a nagy-britanniai Brighton szabadtéri színpadán. Három brit komikust – Simon Evans, Zoe Lyons és Phil Jerrod – kísért el négylábú társa, hogy végighallgassa gazdájukat, amint kutyás életükről anekdotázik.

A nézők természetesen hozhatták magukkal a kutyájukat, annak ellenére, hogy a poénok inkább a gazdiknak szóltak, akik gyakran reagáltak is az elhangzottakra. Szóval amolyan “kutyások egymás közt” hangulat uralkodott, cél pedig egyértelműen sikerült: új közönség felé nyitni – írja a The Times. A beszámoló szerint ráadásul a kutyák korrektebbül végigülték az előadást, mint egy átlagos szombat esti berúgva, üvöltve röhögős közönség.

Ilyen volt a hangulat:

Közzétette: Brighton Open Air Theatre – 2017. június 18.

Ezután muszáj feltenni a kérdést:

Milyen állattal lépjenek fel a dumaszínházasok?

Kobra
Tapír
Kerecsensólyom
Kutya
Delfin

survey Maker

“Még van jegy” – szólt az előadás előtt promó:

Bertie's grabbing a last minute ticket for BARKING. Today, 3pm. http://www.brightonopenairtheatre.co.uk/event/barking-the-comedy-dog-show/

Közzétette: Brighton Open Air Theatre – 2017. június 18.

 

Amerikában nem új az ötlet: minden hónap első vasárnapján megtekinthető 2 Girls 1 Pup (2 Lány 1 kutyakölyök) című, mindig frissülő tartalmú műsor egy hollywoodi kutya-cica boltban, ahová kifejezetten kutyás nézőket várnak, és a rendszeresen meghívott vendégelőadók is is kedvenceikkel lépnek a mikrofon mögé.