Aki lemaradt a dumafüredes humor- és fellépő dömpingről az most jóárasítva pótolhat: a Kompót Dumaklubban három augusztusi időpontban a szokásosnál kedvezőbb áron,

csupán 1000 forintos belépővel lehet megnézni a stand-uposokat; ráadásul egyszerre sokat.

Augusztus 10-én a Szomszédnéni Produkciós Iroda, Litkai Gergely, Szabó Balázs Máté, Lakatos László és Valtner Miklós várja azokat, akik sikeresen megúszták a napszúrást. Ízelítőül csak annyit: Szabó Balázs Máté előadásából megtudhatják, hogyan illik viselkedni egy temetésen, valamint azt is, hogy miért jó fejek a nyugdíjasok.

Szabó Balázs Máté közönségdíjas műsora a Magyarország Szereplek versenyében

Augusztus 11-én Tóth Edu, Szupkay Viktor, Szobácsi Gergő, Litkai Gergely, Fülöp Viktor és Zabolai Margit Eszter szórakoztatja azokat, akiknek már túl meleg a lángos és túl hideg a fagyi. Ezen a napon Szobácsi Gergő kíméletlenül leleplezi a két nap alatt tíz kiló fogyást ígérő kamudiétákat, továbbá beszél majd a kocka- és sörhas strandokon vívott örök harcáról.

Részlet Szobácsi Gergő műsorából:

Augusztus 24-én a Szomszédnéni Produkciós Iroda, Hajdú Balázs, Ráskó Eszter, Dennis, Litkai Gergely és Ács Fruzsi lesz látható-hallható. Íme, néhány iránytű Ráskó Eszter műsorából: szót ejt az ideális párkeresési stratégiáról és a nők pornónézési szokásairól, valamint megtudhatjuk tőle, hogyan szabadulhatunk ki a HR-esek fojtogató szorításából. Persze csak ha akarunk… Ács Fruzsi előadásából pedig arra is fény derül, hogy melyik rémisztőbb: a matematika vagy a horror.

Raskó Eszter műsora a Magyarország Szerepelek versenyében:

Jó szórakozást!