Egy élő tévéfelvételnek nincsen párja, főleg akkor ha egy standup humorista előadását rögzítik a kamerák. Azért fantasztikus, mert párszáz nézőtársaddal együtt hamarabb látod-hallod az új Showder klubos műsort! A felvételek kb. 1-2 héttel előzik meg az adást. A környezet pedig pazar. Aki eljön egy ilyen felvételre, az izgalmas stúdiótérbe lépve csak ennyit mond: jé, ez ekkora?!

Új évad új poénok, nyolc adás a Showder Klub stúdióban! Ezek közül az felvételi napok közül választhatsz (minden nap két adást vesznek fel az RTL II és az RTL Klub számára):

Október 16-án az első felvétel Orosz György dirigálása mellett nyitja az évadot. A fellépők: Trabarna, Rekop György és Szabó Balázs Máté, majd némi szünet és a következő felvételben már Bellus István konferálja Dombit, a Szomszédnéni Produkciós Irodát és a bűvész világbajnok Hajnóczy Somát.

Chewbie is beszállt a csapatba ?✌?#showderklub #szomszédnéniprodukciósiroda

A post shared by Showder klub (@showderklubinsta) on

Október 30-án is két felvétel vár: először Csenki Attila vezeti a műsort, a három fellépő pedig Tóth Edu, Janklovics Péter és Ács Fruzsina, majd Kiss Ádám veszi át a mikrofont, hogy méltóképpen vezesse fel Mogács Dánielt, Felméri Pétert és Elek Pétert.

November 13-án Benk Dénes műsorvezetése mellett színpadra lép Csenki Attila, Aranyosi Péter és Ráskó Eszter, a második felvételen pedig Kőhalmi Zoltán szólítja majd színpadra Hajdú Balázst valamint Badár Sándort és fiát, Tamást.

November 27-e az évad utolsó felvételi napja, erős adásnak ígérkezik a Dombóvári István, Hajós András, Mogács Dániel és Beliczai Balázs szereplésével készülő epizód, de biztosan nem marad el mögötte hajszálnyival sem a második csapat: többek között Szobácsi Gergővel és Felméri Péterrel.

Kulisszák mögött videó Hajnóczy Somával