Őrület: vloggal jelentkezünk a Dumafüredről!

A korszerű információs és kommunikációs technológiai eszközök jóvoltából az év legnagyobb humoreseményébe idén azok is bepillantást nyerhetnek, akik épp nem lesznek ott!!4!!4!!

Litkai Gergely humorista – jelen esetben műsorvezető és VJ – a Dumafüred több napján is bejelentkezik, hogy bemutassa, mi történt a kulisszák mögött, előtt és a kulisszákban.

Beszélget az ország legnépszerűbb humoristáival, sőt még az is előfordulhat, hogy teszteli majd őket mindenféle praktikus szempontok alapján. Ezenkívül előfordulhat, hogy bekukkant az Anna-bálra, de inkább mellé, exkluzív sminkvideót forgat és még ennél is exkluzívabb helyszínről közvetítia vizes vb balatonfüredi versenyeit (hátrakötött kezű szinkronúszás és víz alatti gerelyhajlítás).

De mesél az majd aktuális és a teljesen irreleváns programokról, és nem utolsó sorban erről a csodálatos Balaton-parti városról, amelyről sokan (a hülyék) tévedésből azt hiszik, hogy A Birodalom visszavág című film egyik forgatási helyszíne volt.

Figyelmeztetés: igen nagy a valószínűsége, hogy aki netán – bár ezt nehéz elképzelni – nem lesz Füreden azokon a napokon – annak a videóktól kedve támad AZONNAL odautazni, legyen éppen Budapesten, Makón, Jeruzsálemben, Bugyiban, Banán vagy Sátán.