Ismét Four Stars előadás lesz a Dumaszínházban, megint parádés szereposztással: Aranyosi Péter, Bellus István, Csenki Attila és a Szomszédnéni Produkciós Iroda lesz a négy (a Szomszédnéni ugyebár kettő, tehát az már öt) sztár, ami a vendéggel (Musimbe Dávid Dennis) együtt összesen hat.

A négyes szám jegyében arról faggattuk a fellépőket, mire lehet számítani ezen az estén.

Megkérdeztük, mi az a négy kifejezés, ami biztos, hogy nem hangzik el aznap. Aranyosi Pétertől senki ne számítson a következőkre: cserearányromlás, dezoxiribonukleinsav, láncreakció, okos játékvezető, Bellus István érdekes módon szintén kiemelte a DNS-t, ő emellett nem fog beszélni az LSD-ről sem, és az előadásban tartózkodni fog a baltanyél, és a rukkolamag szavak kimondásától is. Bálint Ferenc (Szomszédnéni Produkciós Iroda) szájából a következő négy szó nem lesz hallható:

„Jegyeket, bérleteket kérem felmutatni.”

Megkérdeztük azt is, mi az a négy téma, amit biztos, hogy érinteni fognak az augusztus 23-i estén. Aranyosi Péter a gyerekeiről, a futballról, a sportról és a butaságról értekezik majd, Bellus István pedig az OBI és a Tesco témáját érinti, emellett szót ejt a nyárról és a gyógynövényekről is. Bálint Ferenc ezt válaszolta: „pénz, drogok, fegyverek, pánik”, de szerintünk csak viccelt.

Four Stars
2017.08.23 – 19:30
Corvin Dumaszínház
Fellépők: Aranyosi Péter, Bellus István, Csenki Attila, Szomszédnéni Produkciós Iroda, Musimbe Dávid Dennis
Jegyvásárlás