Öt éve röhögünk az eredményes magyar focin és a sikeres ellenzéki összefogáson, a sorosozáson és a nemzeti konzultáláson. Jó, igazából egyik sem túl vicces téma, de a Duma Aktuál tálalásában legalább tudunk nevetni tragikus és abszurd mindennapjainkon.

Öt éve dolgozza fel havi rendszerességgel a közélet, a politika, a celebvilág, a művészet és a kultúra legérdekesebb történéseit a csapat, amelyet jelen pillanatban Ceglédi Zoltán, Hadházi László, Kovács András Péter, Litkai Gergely és Lovász László alkot.

A jeles évforduló tiszteletére nézzük meg az öt legviccesebb videót, amelyet az aktuálosoknak köszönhetünk.

A köztévé híradójának paródiája csak árnyalatnyival tartalmazott több bakit, mint az eredeti; viszont sokkal őszintébben tudtunk rajta nevetni.

A Híradó-paródia után mi más is következhetne: Same in English

Az idegen nyelvi ismeretek Áder János A víz világnapján elmondott beszédében is hangsúlyos szerepet kaptak. A felvétel különlegessége, hogy a magyar nyelvű feliratokat Schmitt Pál készítette

Áder János beszéde A víz világnapján

Megszereztük Áder János beszédét, amit A víz világnapján mondott el. A felvétel különlegessége, hogy a magyar nyelvű feliratokat Schmitt Pál készítette.Duma Aktuál május 28-án kétszer is!13:30 https://goo.gl/lbPMma19:30 https://goo.gl/dvgePr

Közzétette: Duma Aktuál – 2017. május 3.

És ha már víz: az aktuálos fiúk természetesen feldolgozták Galambos „Lagzi” Lajos „Lajcsi” unortodox víz-, áram- és gázvételezési és számlafizetési technikájának témáját is.

Cikkünk elején már említettük a magyar focit, úgyhogy zárjuk is azzal a videóval, amit kétszázezren néztek meg (vagy százezren kétszer, vagy ketten százezerszer vagy…) A főszerepben Dzsudzsák Balázs (Ryan Gosling) és Orbán Viktor Miniszterelnök Úr.

Orbán és Dzsudzsák találkozása

"Most jön az egyiptomi elnök, besz…patjuk!"Orbán, Dzsudzsák és Ryan Gosling!A Duma Aktuál mindig a legfrissebbekkel foglalkozik!https://goo.gl/XresNU

Közzétette: Duma Aktuál – 2017. július 6.

Duma Aktuál élőben legközelebb itt és ekkor.