A Cool Candys egy barkácsáruházban alakult meg, debütáló koncertjüket a szaniterrészleg karácsonyi buliján tartották. Sajnos már itt meg kellett válniuk énekesüktől, aki padlóragasztótól beállva plexi szegélylécek közé zuhant és elájult.

Kevesen tudják, de Ron Weasley felnőttként csak néhány évig dolgozott Harry oldalán aurorként, mert gyorsan átnyergelt a svéd fiú popzenébe. A zenekarnak nem ment túl jól, még rendes stúdiófotóra sem tellett. Ezt a képet egy eldobható Kodak-géppel csinálta egy arra járó dél-koreai turista.

Nem ajánljuk sokat a kép nézegetését. Nekünk az volt az érzésünk, hogy tudják, hogy nézzük őket és már fenik a késeket. Egyébként meg mernénk esküdni, hogy a középső sorozatgyilkos sérvkötőt viselt a fotózáskor.

A zenekar olyan motoros rockerekből áll, akiknek az anyukájuk megtiltotta, hogy rosszfiúk legyenek. Nekik a backstage-ből nem orgiák hangja szűrődött ki, hanem ilyen mondatok: “Lars, most azonnal visszajössz és megfésülködsz!”

A magyar Favágók testvérzenekara, akik – ellentétben Vágó Istvánékkal – tényleg vágják a fát a fejszével. A jobb alsó tagot külön dicséret illeti, hogy gyomorgörcse ellenére részt vett a zenekari fotózáson!

A KJELL BROOZ a 47. Stockholmi Dalfesztivál megnyerése után kapott ruhaszponzori ajánlatot a Függönygyártól. A Lars és a tizenhárom húsgolyó című romantikus daluk hetekig vezette a svéd slágerlistákat.

Több kérdés is felmerül a képet látva. Na jó, csak kettő. De ezt már korábbi képek kapcsán is feltehettük volna: mihez kell 6 ember egy zenekarba (az Abba is megoldotta néggyel), és mi ez a pizsama? Az még hagyján, hogy abban fotózkodnak, de hol lehet kapni ilyen szexi(nek szánt) mélykék flanelpizsamát? A megoldást beküldők között egy hátba veregetést sorsolunk ki.

A fjrodok hideg szelében vegetáló Berg család mind az öt gyermekét Thomasnak nevezte. A szülők már akkor úgy gondolták, hogy egyszer majd zenekart alapítanak és a zenetörténelem könyvébe nagy, sárga betűkkel írják majd a nevüket.

A kizárólag élethosszig tartó szabadságvesztésre ítéltekből álló Torlenners minden idők legismertebb svéd börtönzenekara, annak ellenére, hogy a banda kizárólag a norrköpingi fegyház dísztermében lépett fel.

Bele is lehet hallgatni, de nem ajánljuk. Mi szóltunk.