Óriási híreink vannak: a csalás miatt elbukott nyolcaddöntő után a magyar csapat magára talált, és elsöprő, 5:1-es győzelmet aratott az ötszörös világbajnok brazil válogatott ellen.

Mint ismeretes, válogatottunk úgy jutott ki a világbajnokságra, hogy 3 újabb magyarországi atomerőműért cserébe elindulhatott a házigazda oroszok helyett. Az előző fordulóban ugyan vereséget szenvedtünk az Egyesült Államok ellen, de a Mogács-team megóvta az eredményt, és a FIFA vezetése úgy határozott, ha az előző videót legalább 10 ezren megnézik, akkor a mieink jutnak tovább. A több mint 25 ezer megtekintés után továbbléphettünk, és Brazília volt az ellenfél, ám a sárgák ezúttal nem voltak egy súlycsoportban a nemzeti tizenegyünkkel.

A fantasztikus győzelem után Tóth Edu szakkommentátor nyilatkozott humorszakmai hírportálunknak:

„Fiaink minden csapatrészben felülmúlták a selecao-t, a válogatott négy közé jutása egy pillanatig sem forgott veszélyben a mérkőzés során.”

A humorista szerint Nikolic Nemanja brillírozott, élete csúcsformájában játszott (csodálatos mesterhármassal örvendeztetett meg minket), Dzsudzsák Balázs és Szalai Ádám is góllal járultak hozzá, hogy a brazilok kiütéses vereséggel utazhatnak haza a világbajnokságról.

Legközelebb a spanyolok ellen lép pályára a csapatunk, a találkozó szerda este 7-kor lesz. Várjuk a folytatást, hajrá magyarok!