Igen, a hír igaz. A holnap kezdődő labdarúgó világbajnokságon ott lesz a magyar válogatott is, Mogács mester alakulata ugyanis újabb 3 magyarországi atomerőműért cserébe beülhetett az A csoportba az oroszok helyére.

Igaz, mindez csak a FIFA játékkal történik meg, de Mogács mester csapata minden meccset le fog játszani, pontosan aznap, amikor az oroszok játszanak majd Szaúd-Arábia, Egyiptom és Uruguay ellen. És mindezt élőben követheted a YouTube-on, a Mogács Dániel-oldalon.

Mogács mester illusztris stábbal készül:

ő maga játszik a magyar csapattal, Hajdú Balázs és Tóth Edu pedig kommentátorok lesznek.

Legjobb esetben 7 meccset (3 csoportmeccs, nyolcaddöntő, negyeddöntő, elődöntő, döntő/bronzmeccs) játszik majd Mogács mester csapata és ha kiesik, akkor bizony kiesik, nincs mit tenni. Ráadásul egy kis nehezítés is van: Mogács mester egy tisztességes vb-mezőnyt állított össze, ahol az olyan röhejcsapatok mint Irán vagy Marokkó helyett Csehország és Hollandia kapott helyet.

És ez még nem minden! A nézők és a YouTube-oldal követői minden nap megszavazhatják majd, hogy a trió melyik aznap lezajlott meccset szakértsen meg egy rövid kis videóban, amely másnap lesz látható.

Hajrá magyarok! Hajrá Mogács Mester!