40 fok árnyékban ide vagy oda, nem mindenki tud a szansájn-halidéj-biccs szentháromságnak hódolni, hiszen most van a nyári munkák szezonja is. Kedvenc showmanünk, Jimmy Fallon megkérdezte a világ internetezőit, mi volt a legnagyobb szívás életükben, ami diákmunkához, nyári alkalmi munkavégzéshez kapcsolódik.

A válogatás válogatásából válogattunk, íme a kedvenceink:

„14 éves koromban babysitterként dolgoztam. A kis ördög pokollá tette a napjaimat. Annyira gonosz gyerek volt, hogy amikor „akart súgni egy titkot”, közel hajoltam, ő pedig belevágott egy ceruzát a fülembe. Nemrég hallottam, hogy a srác épp börtönben van (na persze nem AZZAL a fülemmel hallottam).”

***

„Egy házra kellett vigyáznom, amíg a tulajdonosok, a nyolcvanas éveiben járó férj és feleség nyaraltak. 56 virág volt a házban. Igazán igyekeztem, de mire hazaértek, 44 virágot sikerült kinyírnom. Minden kipusztult növény árát levonták. Azon a nyáron összesen 9 dollárt kerestem.”

***

„Egyszer személyi titkár voltam. Mivel a főnökömnek nem volt kedve a programhoz, engem kért meg, hogy menjek el lelkileg támogatni a feleségét az újszülött kisfiuk körülmetélésénél.”

***

„Gimnazistaként egy strandon dolgoztam, a medencetisztító brigádban. Elég gyakran kellett játszanunk a játékot, amelynek az volt a neve, hogy „snickers vagy kaki?””

***

„Két gyerekre vigyáztam. Az egyik az első ajtón rohant ki, a másik a hátsó kijáraton. Amíg rohangáltam a ház körül, hogy megtaláljam őket, ők visszaszaladtak a házba, kizártak, és beindították az automata locsolót.”