Mit gondolnak: van élet a Tinder Tojáson kívül? És miért kezd el énekelni valaki anélkül, hogy erre bárki is megkérné? Mogács professzor mostanában szenved vagy sem? Kiderül szeptember 22-én, szombaton, a Színházak Éjszakáján a Corvin Dumaszínházban, ahol már kora délután elkezdődnek az előadások.

13.30 TINDER TOJÁS (Musimbe Dávid Dennis, Lakatos László, Ács Fruzsi, Felméri Péter, 60 perc)

Van-e élet a Tinder Tojáson kívül? És ha van, miért nincs!? Isten tényleg férfi, vagy csak Judit szerint nő? Vajon tényleg mindenkit jobbra kell húzni Tinderen, vagy csak a nőket és a férfiakat? És van-e igaz szerelem ott, ahol minden tündérmese tindermese?

 

15.30 VÉTKEZŐK VIADALA (Szabó Balázs, Elek Péter, Ráskó Eszter, Janklovics Péter, 60 perc)

Lakossági pokol, ahol az esendőség üstje alatt a lustaság hasábjai égnek. A műsor témája minden olyan apróság, amiről tudunk, de azt kívánjuk, bár ne tudnánk. Őszintén kitárulkozunk mindenről, amit tettünk, de nem tudtunk róla, és azokról is amikről tudtunk, de bár ne tettük volna.

17.30 HÁZTARTÁSI SZEX (Szupkay Viktor, Szobácsi Gergő, 60 perc)

A műsornak négy fő csapásiránya van: a párkapcsolat, a gyereknevelés, a karrier és a divat. És mivel a két előadó között van egy generációnyi különbség, másképpen tudnak ezekről beszélni. És, hogy miféle különbségekről beszélünk? Szobácsi Gergő azt mondja: ”A divat például nagyot változott, mert annak idején le kellett venned a csaj bugyiját, hogy lásd a fenekét, most meg szét kell húznod a fenekét, hogy lásd a bugyiját.”

19.30 KÍVÁNSÁGSZATYOR (Bellus Pisti, 60 perc)

Az este folyamán olyan kérdésekre is választ kaphatunk, hogy miként és főleg miért alakult ki a mulatós műfaj, továbbá miért kezd el énekelni valaki anélkül, hogy erre bárki is megkérné. Egy-egy dal szövegmagyarázata mellett a siker receptjét is magukkal vihetik a nézők, bízva abban, hogy az este hatására egyre többen beszállnak a mulatós bizniszbe.

21.30 MOGÁCS-LABOR (Mogács Dániel, 70-80 perc)

Improvizatív teszt-est, ahol a közönség vagy azon szórakozik, hogy jó a műsor, vagy azon, hogy Mogács szenved. „Kísérleti műsor, ahol a közönséggel együtt próbálgatom, csiszolgatom, tesztelem az új poénjaimat. Amiről az derül ki, hogy jó, azt elraktározom, a többit kiselejtezem. Ez a labormunka. De az elején el is mondom, hogy ez nem egy kész előadás, azért is olcsóbb a jegy, viszont a gazdagoknak majd megcsinálom rendesen…”

És ne felejtsétek azt sem, hogy a sorbanállás fájdalmait enyhítendő 30%-os kuponokat adunk a várakozóknak, melyet a szeptemberi és októberi Corvin Dumaszínház, Kompót Dumaklub és DEKK-előadásokra válthatnak be. Erre hívja fel a figyelmet az alábbi, szellemes filmecske is: