Mint azt bizonyára sok standup-rajongó tudja, a Showder Klubnak van egy különkiadása, A Showder Klub bemutatja, amelyben – szemben a jól ismert négy fellépős heti műsorral – önálló esteket láthatnak a nézők: emlékezhetünk például a Kőhalmi-estre, a Szomszédnénik produkciójára vagy akár Aranyosi Péter és Dombóvári István közös műsorára.

November 17-én tripla tévéfelvétel a kínálat: három előadáson hat olyan humoristát láthatnak élőben a nézők, aki még nem jelentkezett Showder Klub bemutatja-esttel. Délelőtt fél 12-kor Tóth Edu és Badár Sándor, 15:30-tól Csenki Attila és Szobácsi Gergő, este fél 8-tól pedig Hajdú Balázs és Mogács Dániel önálló estjét lehet megtekinteni, meghallgatni, végigkacagni.

Ja, és a lényeg: ez az egész attól különleges, hogy Showder Klubot korábban még sosem vettek fel a Corvin Dumaszínházban, így aztán nem csoda, hogy különleges fénytechnikával felturbózott, elképesztően extra, látványos díszlet épül fel a felvétel tiszteletére.

Aki még nem járt élő tévéfelvételen, annak eláruljuk: óriási élmény. Bepillanthatsz a kulisszák mögé; rengeteg olyan pillanatot leshetsz el, amit egy klasszikus stand up-esten nem.

A helyfoglalás érkezési sorrendben történik, érdemes sietni!

A Showder Klub bemutatja: Tóth Edu és Badár Sándor
2018.11.17 szombat 11:30
Jegyvásárlás

A Showder Klub bemutatja: Csenki Attila és Szobácsi Gergő
2018.11.17 szombat 15:30
Jegyvásárlás

A Showder Klub bemutatja: Hajdú Balázs és Mogács Dániel
2018.11.17 szombat 19:30
Jegyvásárlás