Kőhalmi Zoltán: „Leeresztett lufik között ültek emberek, akiknek nem ízlett a pörkölt”

Szilveszterkor a Budapest Kongresszusi Központban lesz látható Kőhalmi Zoltán Pályatévesztési tanácsadó című önálló estje. Erről kérdeztük a humoristát, de előbb még elmesélte élete legrosszabb szilveszteri fellépését.

Egy vidéki művházas szilveszter volt, tipikusan olyan, ahová azok mennek el, akinek nincsenek barátaik, akiket nem hívtak sehova. Leeresztett lufik között ültek emberek, akiknek nem ízlett a pörkölt. És ha ez nem lett volna elég, ott ült az első sorban a főbérlőm, akinek tartoztam egy havi pénzzel. Sokkoló volt. A második legrosszabb szilveszter pedig az volt, amikor a feleségem kitalálta, hogy nyomjak egy balatoni szállodás turnét, és majd bulizunk. Egyrészt kiderült, hogy a Balatonon ilyenkor senki nem bulizik, másrészt a feleségem beteg lett, feküdt betegen, mondta, hogy ne kapcsoljam be a tévét, mert zavarja, amikor meg az utcán ment a tűzijáték, mondta, hogy húzzam be a függönyt. Hát nem volt egy bulifergeteg.  

Mit várhatunk az idei szilvesztertől a Kongresszusiban?

Jó móka lesz. Egyrészt színházi dolog, ami nagyon közel áll hozzám, az önálló est nagyszínpadi változata. És attól is különleges, hogy szilveszter este, olyankor általában elszabadulnak az indulatok.

PÁLYATÉVESZTÉSI TANÁCSADÓ – Kőhalmi Zoltán önálló előadása
2018.12.31 – 20:00
Budapest Kongresszusi Központ – Pátria Terem
Jegyvásárlás

By |2018-11-09T12:52:44+02:002018. november 9.|