Önálló estek a YouTube-on!

A Dumaszínház gondol azokra is, akiknek – miután befejeződött az otthon és idegeben lejátszott, körmérkőzéses ki-bír-több-pulykát-és-bejglit-zabálni-verseny – már nincs erejük kimozdulni (és amúgy az is előző napokban voltak vagy szilveszter környékén mennek stand-upot nézni), de még szívesen csinálnának valamit (mondjuk megnéznék kedvenc humoristájuk önálló estjét felvételről).

A világ egyik leghosszabb összetett mondata után következzék a lényeg: a Dumaszínház YouTube-csatornáján december 26-tól elérhető lesz jónéhány, a Comedy Central által rögzített önálló est, amely korábban látható volt a humorcsatornán.

Ingyenesen levetíthető lesz Hadházi László: Méd in Hungeráj és a A Humorkabaré visszatér 2., Felméri Péter Majd én megmondom!, Fábry Sándor Vietnami balzsam vagy épp Aranyosi Péter Négybetűs szavak 1. című önálló estje.

Mániákus otthonülők és babysitter-hiányban szenvedő kisgyerekes családok számára tökéletes szilveszteri program, mindenki mást várunk az elő- és utó- valamint a nagyon is szilveszteri előadásokon a Corvin Dumaszínházban és a Kongresszusi Központban.