Ha újságírónak tanulsz vagy kommunikáció szakra jársz, akkor valószínűleg érdekel, hogy a Dumaszínház és a dumaszinhaz.hu/hirek oldal – ahol egyébként most is jársz – a humor témája iránt elhivatott GYAKORNOKOT keres.

Ha szeretsz kávézni, nem kell felhagynod ezzel a szokásoddal!

Részt vehetsz az oldal híreinek szerkesztésében, dolgozhatsz fellépőinkkel, megismerheted azt a mérhetetlen tudásanyagot, amit az évek alatt felhalmoztunk. Átadjuk tapasztalatrendszerünkből mindazt, ami későbbi életed során majd hasznodra válhat a munkában.

A dumaszinhaz.hu/hirek oldalon napi szinten jelennek meg a Dumaszínházzal, fellépőinkkel és a humorral, stand-uppal kapcsolatos cikkek és interjúk.

Amit szeretnénk, hogy legyen valaki, aki – ebben a valós közegben, amihez hasonló Magyarországon egyébként nincsen –, alkotó módon részt tud venni munkánkban. A legjobb, ha érdekel a téma, szívesen keresel cikkeket, híreket külföldi stand-uposokkal kapcsolatban, figyeled a humoros műsorokat, sorozatokat, lelkesen osztasz meg ezzel kapcsolatos infókat. És jó a helyesírásod.

Légy egy nyitott és vidám csapat tagja!

Aztán még az is fontos, hogy kiismerd magad a közösségi médiában – de talán ezt manapság már mondani sem kell.

És akkor mi meg arra gondoltunk, hogy gyakornokként jöhetnél velünk az interjúkra, előadásokra, részt vehetnél a megbeszéléseinken, ahol arról ötletelünk, milyen cikkek szülessenek majd, miként mutassuk be előadásainkat, fellépőinket, mivel szórakoztassuk a Dumaszínház hatalmas közönségét – egyáltalán: hogyan tudjuk gazdagabbá tenni a Dumaszínház hivatalos oldalát és a Dumaszínházról kifelé mutatott képet.

Ha érdekel a dolog, írj nekünk egy pár soros (!) emailt a

rendezveny@dumaszinhaz.hu

címre arról, miért szeretnél gyakornokoskodni nálunk, és küldj egy rövid önéletrajzot is!

Ahogy pedig azt a címben is ígértük:

NEM KELL KÁVÉT HOZNI!