Badár Sándor az egyik főszereplője a VIASAT3 csatornán március 25-től hétfő esténként 21 órakor látható, magyar fejlesztésű Ízig-vérig című televíziós sorozatnak, amely egy séf házaspárról szól.

A házaspár az ország egyik legmenőbb éttermét, az Andrét működteti, ám a házasságuk éppen összeomlik, ami nem tesz jót nekik, de az eseményeket kísérő könnyed és szellemes helyzetek sokasága jót tesz a sorozatnak. Ahogy jót tesz Badár Sándor játéka és humora is, aki a két főszereplő (Gryllus Dorka és Simon Kornél) mellett különleges figurát alakít.

Fotó: VIASAT3/Sághy Tímea

– Tunya bácsit játszom ebben a sorozatban – mondja Badár -, azt a nagybácsit, aki egyszerre együttérző és szarkavaró. Egy díjnyertes étterem mindenese vagyok, egy igazi magyar karakter, akinek a konfliktusok kezelésében sokat segít a pia, amit fogyasztok is rendesen, és olyankor kapok tőle hamis tanácsokat.

A forgatás egyetlen nehézsége az volt, hogy a felvételek kedvéért olyan fantasztikus kaják készültek, hogy órákig képes voltam őrizni például egy marhaszegyet, mert amikor a rendező azt mondta, hogy befejeztük, akkor úgy vetette rá magát a stáb a film kedvéért készült finomabbnál finomabb ételekre, mintha gyorsított felvételben történne minden. Különben jó sorozatban játszani veszélyes, mert az emberre könnyen ráragad a szerep, és abból nagyon nehéz kilépni.


Ízig-vérig
VIASAT3
hétfő este 9