Őrület, mondta Musimbe Dávid Dennis, és ugyanezt mondta Lakatos László is, amikor néhány napja megtudták, hogy a Dumaszínház társulatának tagjai lesznek.

– Van olyan életszakasz, amikor az ember életében minden jól alakul, flow-ban van a magánéletében és a munkájában is– mondta a hír hallatán kissé komolyan Dennis. – A legfontosabb elismerés a közönség nevetése, de nagyon jó, amikor a szakma is elismer. Tavaly Ráskó Eszter a Dumaszínház társulatának tagja lett, és amikor, hogy úgy mondjam, „kinyitotta az ablakot, és megszökött a sittről, azt az ablakot nyitva is hagyta”, és most Lakatos Lacival mi is kimászhattunk rajta. Megtisztelő a Dumaszínház családtagjának lenni.

 

 

A középiskolában azt mondta az osztályfőnököm: reméli, hogy egyszer meg fogok komolyodni, mert vicces sztorik mesélgetéséből nem lehet befizetni a számlákat. Küldök neki két jegyet…

– Hatalmas érzés és megtiszteltetés – mondta a hír hallatán Lakatos László. ­– Amikor pedig megtudtam, hogy a stand-uposok közül a legjobb barátom, Musimbe Dávid Dennis is tag lesz, még boldogabb lettem. A két magyarországi Bad Boy: a vékony Will Smith (Dennis) és a kövér Martin Lawrence (én) együtt leszünk társulati tagok… ez hatalmas!

Azt megígérhetem, hogy színt viszünk az amúgy is legmenőbb, legsikeresebb színház életébe, úgyhogy szeptemberre el is készül a közös estünk.