Ismét Budapesten lépett fel Eddie Izzard.

A stand-up comedy gigasztár a Wunderbar című új előadását hozta el a Kongresszusi Központba; az április 20-i esten – csak úgy mint két évvel ezelőtti budapesti fellépésén – több magyar humorista is jelen volt.

Mint arról a lenti kép tanúskodik, volt, akinek személyesen is sikerült találkoznia Eddie-vel, és egy közös kép is készült:

Íme a világ egyik legviccesebb humoristája… és Eddie Izzard:

 

Felméri Péter humorszakmai portálunk kérdésére elmondta:

Már másodszor látom élőben Eddie-t itt Budapesten, nagyon szeretem a művészetét. A pályám elején találkoztam a humorával, és már akkor magával ragadott, szóval nem volt kérdés, hogy élőben is megnézem, akárhányszor. Eddie a színpadon többször is elmondta, hogy ez az utolsó estje, amivel most turnézik, mielőtt politikai pályára lép. A korábbi előadásaitól eltérően most komolyabban beleállt a felelősségvállalás témájábaba, hangsúlyozta, hogy mennyire fontos fellépni a Brexit és Trump által képviselt vonal ellen, és hogy az évszázad végéig eldől az emberiség sorsa: vagy sikerül egyensúlyt találni a természettel vagy eltűnünk a süllyesztőben. De mindezt a rá jellemző plasztikussággal és fergeteges előadásmóddal. Ja, és újra beöltözött, ahogy a pályája elején is tette, és amit mellőzött a korábbi előadáson. Szóval izgalmas és magával ragadó volt az egész.