Az alábbi válogatásban olyan szülők Twitter-posztjai olvashatók, akik az adott bejegyzések megírásakor hát… eléggé idegállapotban voltak. És bizony nem köntörfalaztak, hanem őszintén megírták, amit épp éreztek. (Persze ettől még nyilván imádják a gyerekeiket, úgyhogy lehetőleg senki se háborodjon fel a szövegeken!)

Elég bunkók a zsaruk, akik leintik a családi autókat. Mintha öt gyereket fuvarozni nem lenne eleve elég nagy büntetés.

Azon agyalok, hogy kellene indítani egy vállalkozást: felvennék szülőket az otthonukban, adnék nekik egy üveg bort, elvinném őket egy nagy mezőre, ahol 20 percig teli torokból üvölthetnek, aztán hazavinném őket. Egymillió dolláros ötlet.

Ha még sosem tekerted fel a kocsiban a rádió hangerejét, hogy elnyomd a gyerekek hangját, talán még nem is vagy igazi szülő.

Sosem gondoltam volna, hogy azon fogok vitatkozni a párommal, hogy melyikünk mehessen el tejért. De hát ezt hozza ki a szülőség az emberből.

Tetoválóművész: Miért 2007 április 14-et írjak? Akkor született az első gyereke?
Én: Nem, az volt az azt megelőző nap.

Tudod, van az a szituáció, hogy ráteszed a telefont töltőre, de amikor levennéd, akkor veszed észre, hogy maga a töltő nem volt bedugva a konnektorba, úgyhogy egy cseppet sem töltődött fel a készülék? Na, ilyen érzés szülőként lefeküdni aludni.

 

Ha élőben is hallgatnál hasonló őszinteséggel kimondott mondatokat szülői kínszenvedésekről és cukimuki gyerekekről, itt a helyed:

Apa nap – Csenki Attila, Felméri Péter, Szobácsi Gergő, Szupkay Viktor, Tóth Edu
Időpont: 2019.05.22 – 19:30
Helyszín: Corvin Dumaszínház
Jegyvásárlás

Forrás: BuzzFeed