Szenzációs videót tett közzé a Kabinet Rt. zenekar a Facebookon. Az alább megtekinthető felvételen a legendás miskolci ska-zenekar látható, amint 1991-ben a Mitax-Organ Pop-Rock Fesztivál nevű tehetségkutatón előadják a Szerelembolt című dalukat.

Oké, de hogy jön ez ide? Mi köze ennek a Dumaszínházhoz? Hát az, hogy a zenekar keménykalapos szaxofonosa nem más, mint Aranyosi Péter.

Igaz, a közepesnél kicsit rosszabb képminőség miatt ezt nem tudjuk bizonyítani, de ettől még így van. Rózsahegyi Imre zenekarvezető humorügyi szakportálunknak elmesélte:

A selejtező élő zenei előadás volt.  A műsor fél-playback volt, ezért annyira idétlen és összehangolatlan a csapat. A 32 tévés zenekarból a 16. helyen végeztünk.

Megkérdeztük Aranyosi Pétert is, aki elmesélte, hogy került a zenekar soraiba és ebbe a műsorba:

A Kabinet Rt. fúvósszekcióját egy félreértés miatt Németországban feltartóztatta a rendőrség, így nem értek oda a felvételre, így jött, hogy én mint road és főrajongó szaxofonozást imitálok majd. Én vagyok a felvételen a keménykalapos. Szép nadrágot, szép mellényt vettem, hogy úgy nézzek ki, mint a Madness szaxisa a Baggy Trousers című daluk videoklipjében.

Mint kiderült, a szaxofon azonban tényleg Péteré volt, hiszen akkoriban tanult rajta játszani. Azóta sem lett belőle szaxofonos:

Nem volt túl jó hangszer, de ez csak az egyik ok, emellett még két dolog hiányzott nálam: a dallam lekövetésének képessége és a ritmusérzék.

Íme a felvétel: