Elek Péter (tökéletesen józan állapotban) szétfejelt egy táblát, kórházba került.

Ez már így is elég furán hangzik, de ennél többet nem is szeretnénk elmondani, mert egy bejegyzésben olyan szépen és olyan részletesen írta le a baleset körülményeit, hogy át is adjuk a szót az áldozatnak:

„Neked volt már olyan napod, hogy egy fesztiválozás után 2 nappal teljesen józanul sétálsz Budán a Sasadi úton reggel 9-kor, strandra igyekezve, és a járdán véletlenül szétfejelsz egy (NAGYON) alacsonyan lévő “Vigyázz! Gépjárműforgalom!” táblát olyannyira, hogy mentő visz be a János kórházba összevarrni a fejed, majd ezután kapsz egy olyan kötést, amiben úgy nézel ki mint egy GYP-s teletabbie, azonban “Show must go on!” jeligére az esti fellépést így sem hagyod ki?

Nekem már volt.

Mindez idő alatt pedig egy „Like a pro” feliratú atlétát viseltem.”

Megkerestük a humoristát, hogy hogyléte iránt érdeklődjünk, Péter a következő, közepesen megnyugtató választ adta:

„Köszönöm szépen, jobban vagyok, forr befele a seb elvileg, bár fogalmam sincs, mert a fejem tetején van oldalt, szóval tükörből sem látom. Ma még megmutattam embereknek és elborzadva fintorogtak, szóval gondolom, még nem százas.”

A stand-upost arról is faggattuk, milyen élményei voltak a kórházban. Elek Péter elmondta:

„Nem volt időm megvárni az ambuláns lapot és a koponya CT eredményét, mert siettünk Bajára fellépni. De azt mondta a doktornő, hogy max. majd rám ír Messengeren.”

facebook.com/1elekpeter