Egy Reddit-felhasználó pincéreket kért meg, hogy kommentben írjanak olyan rettenetes Valentin-napi sztorikat, amik a szemük láttára történtek meg. Végül nemcsak felszolgálók, de baristák és mezei vendégek is írtak, a pazar történetek közül válogattunk ki néhányat:

Egy 5 csillagos étteremben voltam felszolgáló, az első hetem volt a helyen. Egy srác arra készült, hogy megkéri a barátnője kezét, és borzasztóan izgult: úgy izzadt, hogy már csuromvizes volt. Az utolsó fogásnál jártak, megérkezett a torta, a srác letérdelt a lány elé, és lehányta a csaj körömcipőjét. A kezdeti sokkhatás után a lány igent mondott.

***

Épp vittem ki a számlát az egyik asztalhoz, és azt a félmondatot csíptem el, hogy a lány kimondta: mindennek vége köztünk. A srác üres tekintettel rám nézett és annyit mondott: külön szeretnénk fizetni azt a kurva számlát.

***

Volt egy feljegyzés egy foglaláshoz írva, hogy az egyik asztalnál eljegyzés lesz: kértek pezsgőt és még egy csomó mindent. A pincér lány odament az asztalhoz, és közölte, hogy „hallom, eljegyzést ünnepelünk, gratulálok!”. Zavart tekintet a nőtől, morcos pillantás a fickótól. Nem volt aznap eljegyzés. A pincérnő elrontotta.

***

Egy szegény felszolgáló barátommal történt: egy fickó és a párja beállítottak Valentin-napon. Nagyon jól érezték magukat, sokat ettek-ittak, és nagyon élvezték a pincér kollégám társaságát. Ezért két hónappal később, amikor visszatértek, a férfi rákérdezett, ott van-e az a bizonyos felszolgáló. A kollégám kijött, a fickó bemutatta neki a feleségét, a haverom meg elkezdett arról magyarázni, milyen jó volt, amikor Valentin-napon felszolgált nekik. Csönd lett, a feleség nem sokkal később felállt és távozott. Mint kiderült, a Valentin-napon a szeretőjével jött a pasi, csak a kollégám nem vette észre a különbséget.

***

Baristaként dolgoztam. Egy srác bejött Valentin-napon, és azt kérte, írjuk rá a pohárra, „Hozzám jössz?” Nem alakult túl jól a dolog: a srác letérdelt, a lány ránézett a pohárra, rázta a fejét, letette a kávét és elment. A fickó ideges lett, és elkezdett üvöltözni, hogy a nőnek már túl kellett volna lépnie azon, hogy a nővérével is lefeküdt. Megkértük, hogy távozzon.

***

Egy idős férfi megkérte egy idős nő kezét. Megpróbált a székről felállva letérdelni elé, de elesett, és nem tudott felállni, úgyhogy hívnunk kellett a mentőket. A főnökömnek utánuk kellett vinnie kocsival a nő protkóját, mert kivette evés előtt, és az asztalon felejtette a nagy ijedtség közepette.

Hasonlóan kemény – esetleg még durvább – szerelmi (és egyéb tabu-) sztorik élőben itt:

Tabuk nélkül (18) – Benk Dénes, Csenki Attila, Felméri Péter, vendég: Tóth Edu
2020.02.21 – 23:00
Corvin Dumaszínház
Jegyvásárlás