Engedd meg, hogy bemutassuk Neked a Dumaszínház legújabb fejlesztését, a DumaTV-t, ami mostantól egy állandó kapocs lesz köztünk!

Tudod, hogy kedvenceiddel nem csak a Dumaszínház állandó helyszínein, a klubokban, színházakban, művelődési házakban találkozhatsz, hanem sokszor a televízióban, a YouTube-on, Facebookon. Rengeteg műsort és videót készítünk, és szeretnénk, ha ez mostantól nem másokon keresztül jutna el Hozzád, hanem közvetlenül tőlünk kapnád azt, amit a legjobban szeretsz!

Ez pedig a DumaTVÖnálló estek, exkluzív videók, interjúk, sorozatok, stand-upok egyben és részletekben.

Az indulásra ráadásul nem akármit készítettünk: egy ötrészes roadmovie-t Hadházi Lászlóval. Ez a HADHÁZI ON THE ROAD. A Megyünk a levesbe című önálló esttel a Dunántúlon 10 fellépést kísértünk végig, hogy megmutathassuk, mit csinál egy humorista akkor, amikor éppen nem a színpadon van. Az útra Hadházi Lászlót elkísérte két állandó „előzenekara”, a Dumaszínház legfiatalabb tagjai közül Musimbe Dávid Dennis és Lakatos László is. Kiderül, hánykor kel Laci, mennyit és mit eszik Dennis, meddig tart a barátság a gyűrűsfarkú makikkal, ki az ügyesebb a jégpályán, de még az is, milyen érzés Somló Várából pezsgőzve végigtekinteni a tájon.

Reméljük, a sok-sok dumaszínházas műsorral segíteni tudunk abban, hogy könnyebb legyen otthon maradni ezekben a hetekben!
Szeretettel,
Dumaszínház