Lesz április 17-én egy stand-up est, ami más, mint a többi. Minden szempontból különleges.

Kovács András Péter Apróbetűs részek című önálló estjét lehet megnézni, ami már önmagában is kellemes élmény azoknak, akik még nem látták – és persze vannak, akik már sokadszor nézik meg –, de a különlegesség ezúttal a fellépés célja: ez lesz a Démétér Alapítványt támogató idei jótékonysági előadás.

Azért hangsúlyoztuk, hogy idei, mert a Démétér Házat a Dumaszínház négy éve, évente több millió forinttal támogatja. Ebben az esztendőben KAP estjének bevételével segítjük, hogy a házban a gyerekek otthonos és boldog körülmények között gyógyulhassanak.

Merthogy a Démétér Háznak épp ez a lényege. A Szent László Kórház Gyermekhematológia és Csontvelő-transzplantációs Osztályán évente 45-50 gyermeken végeznek csontvelő-átültetést, ezeknek a gyerekeknek lényegében ez az utolsó esélyük arra, hogy életben maradjanak. Teljes felépülésükhöz nagyon nagy lelki segítség, hogy a lábadozás hosszú hónapjait a kórház területén lévő és ingyenesen igénybe vehető Démétér Házban szüleikkel együtt tölthetik.

Így most kivételesen duplán ajánljuk ezt az önálló estet. Segítsd te is a Démétér Házat – lehetőleg támogatói jeggyel! További info és jegyvásárlás

És ha valaki nem ismerné az Apróbetűs részeket, annak most Kovács András Péter mesél néhány szót az előadásról.