Már december 27-én megkezdődik az ünnepi humorkavalkád a Csili Művelődési Központban, ahol Kiss Ádám Világvégre című önálló estjét nézhetjük meg, műsorvezető: Elek Péter.

Ami az év utolsó napját illeti: a koradélután a Corvin Dumaszínházban Duma Aktuállal indul – 13:00-kor kezdődik a közkedvelt hírfeldolgozó műsor, aktuálpolitikával, közélettel. A főszereplők, mint mindig: Litkai Gergely, Kovács András Péter, Ceglédi Zoltán és Hadházi László. És persze a házigazda, Lovász László. Az előadásjegyek csak ebéddel együtt vásárolhatók meg (kérjük, hogy ügyelj arra, hogy ugyanannyi ebédmenüt rendelj, ahány belépőjegyet!). Részletes menü itt.

Milyen józsefvárosi romaként és terézvárosi afrikaiként felnőni, élni Magyarországon, megélni az előítéleteket bölcsen, viccesen, szeretve másokat – erről stand-upol Lakatos László és Musimbe Dávid Dennis a Békével jöttünk című közös estjén, délután 6-tól a Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központban.

Ugyanekkor kezdődik a Corvinban az Emberfej, avagy a kicselezett mindennapok – azaz Mogács Dániel előadása, Fülöp Viktor műsorvezetésével és egy gasztroélménnyel: a belépőjegy ára tartalmazza a vacsorát is! A részletes menüt lásd itt. (Helyfoglalás érkezési sorrendben!) Erre az előadásra SZÉP-kártyával is vásárolhattok jegyet.

Este 8-tól a Budapest Kongresszusi Központban All Stars – méghozzá nagyon erős felhozatallal: Hadházi László, Kovács András Péter és Kőhalmi Zoltán lép színpadra.

Végül az igazi szilveszteri bulihangulatot Janklovics Péter és Elek Péter hozza el a Corvinba, a Zenebu@ik előadással. Bulibáró, Jódli dili, Bahama mama! Az előadásjegyek csak vacsorával együtt vásárolhatók meg (kérjük, hogy ügyelj arra, hogy ugyanannyi vacsoramenüt rendelj, ahány belépőjegyet!). A menüt itt találod.

A teljes szilveszteri program itt érhető el.