Már írtuk, hogy bombasztikus lesz az idei dumaszínházas szilveszteri kínálat, most külön is kiemelnénk egy előadást a sok közül: aki a stand-up mellett bulihangulatra vágyik (szilveszterkor azért bárkiben előjöhet ilyen érzés), annak ajánljuk a Zenebu@ik előadását.

Ott lesz Bahama mama és a Bulibáró, és aki fizikailag is jelen lesz a Corvinban, az a két főszereplő: Janklovics Péter és Elek Péter. Utóbbit arról kérdeztük, mire számíthatnak a nézők.

A Zenebu@ikban azt vizsgáljuk, hogyan keletkezett a zene, és aztán – a slágereket elemezve- eljutunk egészen a mai napig. Rávilágitunk a zeneipar kis kulisszatitkaira, amivel át próbálnak minket ba… ööö.. verni, legyenek azok dalszövegek vagy rettenetes közhelyek.

A stílusparódiák mellett saját szerzemények is elhangzanak majd az estén, és az sem kizárt, hogy a szilveszter is szóba kerül majd – egy dalban. És hogy mi a legjobb a Zenebu@ikban?

Nagyon szeretjük, a nézők remekül szoktak szórakozni rajta, és bár nem koncerten ülnek, de sok olyan zene felcsendül, amire bátran lehet csápolni!

SZILVESZTER – Zenebu@ik – Janklovics Péter és Elek Péter közös estje
Időpont: 2021.12.31. – 22:30
Helyszín: Corvin Dumaszínház
Jegyvásárlás. Az előadásjegyek csak vacsorával együtt vásárolhatók meg (kérjük, hogy ügyelj arra, hogy ugyanannyi vacsoramenüt rendelj, ahány belépőjegyet!). A menüt itt találod.