Bár a jelenlegi szabályozások szerint lehet járni stand-up előadásokra, és ezt szerencsére sokan meg is teszitek, természetesen vannak, akik óvatosabbak, és a megfertőződéstől való félelem miatt nem szívesen mennek el otthonról. Vagy mondjuk azért nem mennek színházba, mert nem szeretik mások társaságát.

Természetesen a stand-upról nekik sem kell lemondaniuk, hiszen továbbra is működik a Dumaszínház streaming-szolgáltatása, a DumaTV, sőt: nemcsak, hogy működik, de elképesztő nézettségnek örvend.

A rendkívüli érdeklődés miatt (is) igyekszünk újabb és újabb tartalmakat kínálni a DumaTV-n, úgyhogy most – a teljesség igénye nélkül – fel is soroljuk az egy kattintásra elérhető legmenőbb újdonságokat:

Felkerült Kovács András Péter road movie-ja, a KAP on the road összes epizódja. Az önálló estek újdonságai: KAP: Életed filmje 1-2. rész, Dombóvári István: Szóra sem érdemes; Hadházi László: Megyünk a levesbe 1-2. rész, Kőhalmi Zoltán: Pályatévesztési tanácsadó 1-2. rész, Litkai Gergely: Számok, Litkai Gergely, Felméri Péter: Galeri, Ács Fruzsina: Véletlenül szingli?!, Aranyosi Péter: Borsodi homályos 1-2. rész, Csenki Attila: Az újrahasznosított férfi.

Az új – és a régebbi önálló estek mellett – megtalálod a Duma Aktuálokat, a Comedy Central Bemutatja sorozat részeit, Tóth Edu munka közben ivós interjúsorozatát, a Sörözz velemet és KAP minifilmjeit a Mélyvíztől a Mélygarázson át a Mélynyomóig. És persze az online stand-up esteket.