Új önálló estre készül Badár Tamás. Magát a főhőst kérdeztük a maratoni, nyolcvanperces – természetesen humort sem nélkülöző – bűvészestről.

Megújult a komplett műsor. Olyan interaktív előadás lesz, amiben folyamatosan meg vannak mozgatva a nézők. Sőt: lesz olyan trükk, amiben egyszerre a komplett nézőtér részt vehet. Mindenki, aki bent ül a színházban.

Tamás elmondta: nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy csupa olyan trükk kerüljön az előadásba, amiket évek óta gyakorol, amikben rengeteg munka van. És lesz még egy érdekesség – ami magának a bűvésznek is új elem:

Három kamerával fogok dolgozni, az egész műsor ki lesz vetítve. A színpadon lesz egy vágópult, és miközben zajlik az előadás, élőben vágom magamnak a kameraképet. Így a komplett műsort, például a kezeimet közelről láthatják majd azok is, akik hátul ülnek. Magyarországon egyedülálló ez a megoldás, de Európában is ritka, hogy valaki magának vágja élőben a műsor képeit.

Az ifjabbik Badár azt is elmondta, fontos elem az is, hogy milyen tárgyak kerülnek elő a műsorban. A leghétköznapibbak.

Egyetlen olyan kellék sem lesz a műsorban, ami nem található meg egy átlagos háztartásban. Azzal, hogy olyan tárgyakkal bűvészkedek, ami a nézők saját világához tartozik, sokkal személyesebb térbe kerülök, mintha olyan megfoghatatlan és ismeretlen tárgyakat használnék mint mondjuk egy bűvészdoboz. Igazából kellékek nem is lesznek a színpadon, csak a legáltalánosabb használati tárgyak – az okostelefontól a könyvig.

De annak sem kell tartania, aki esetleg attól félne, hogy telefon vagy karóra nélkül kellene hazatérnie az est után:

Maximum olyat tudok elképzelni, hogy valaki plusz egy karórával megy haza – ha elég ügyes.