A Dumaszínház rendszeres fellépőjeként is ismert Neszmélyi Emil ismét a Mount Everestre tart.

A jogász, sportmenedzser-közgazdász, szakedző korábban már megmászta a nehezebbik, északi útvonalon a Mount Everest 8848 méter magas csúcsát, a tavalyi, lavinák miatt félbeszakadt expedíciója után pedig megfogadta, hogy felviszi Nepál felől is a magyar zászlót az Everest csúcsára.

Az Everest Alaptáborban a felkészülés mellett azzal is foglalatoskodik, hogy feladatokat ad a Dumaszínház humoristáinak: videóban megüzeni, mit kell tenniük, ők pedig szintén videóban mutatják meg, sikerrel teljesítették-e a feladatot.

Litkai Gergelynek a Schneeberget kellett megmásznia. Idézzük a beszámolót:

A wetter.at tanácsai alapján úgy láttam jónak, ha vasárnap megyek. Valójában végig szakadt. Ma is még itt vagyok, ma egész nap sütött a nap. Mobil eszközről készítettem egy iMovie sablon segítségével ezt a csodálatos videót. Ha kijön egy David Lynch-template, lehet, hogy ráfordulok az Oscarra.

Fülöp Viktornak sem jutott könnyű feladat: a Gerecse50-et kellett teljesítenie. Nézzük a lélegzet-elállító kalandról készült beszámolót:

A fenti hősök mellett további humoristák is elképesztő csúcsok meghódítására készülnek, Lakatos László például több mint 14 emeletet (!) fog megtenni – lépcsőkön (!!!) –, hogy bejusson a saját lakásába!

Szurkolj Emilnek, kövesd a Neszmélyi Emil Everest & 7 Summits oldalon, mi is beszámolunk majd a fejleményekről, csakúgy, mint a stand-up kiválóságainak emberfeletti teljesítményeiről.