Lassan 50 éve, hogy Stephen King könyvet írt egy telekinetikus képességekkel bíró lánykáról, akinél egy iskolai bálon elpattan a húr, és becsicskítja addigi zaklatóit.

A következő felvétel eredetileg egy szociológiai kísérlet része volt, ám önálló életre kelt, és az egyik legnézettebb átverős videóvá avanzsált a YouTube-on. A főszereplőt alakító Andrea Morales a kommentszekcióban élete legizgalmasabb élményének titulálta a forgatást, a végeredmény – az átvert vendégek arckifejezése – pedig magáért beszél.

A sztori: a főhős laptopja a beépített kolléga jóvoltából csupa kávé lesz, mire a nő a paranormális retorzió eszközéhez folyamodik. Sokan olyan hamar elfutottak a helyszínről, hogy sosem tudták meg: egy átverés részesei voltak. Máris mutatjuk a 77 milliós nézettségnél járó videót, de előbb egy kis reklám:

UTOLSÓ ELŐADÁS! 4 hihetetlen karakter, és 1 őrületes összecsapás! Mogács Dániel, Janklovics Péter, Ács Fruzsina és Tóth Szabolcs, az improvizáció bajnokai egymásnak feszülnek. Megdöbbentő helyzetek, kíméletlen monológok és egy gigászi csata a Dumaszínház színpadán, Lovász László műsorvezetésével. Egy előadás, amely minden este megismételhetetlen!
Duma Impró – Ács Fruzsina, Janklovics Péter, Mogács Dániel,Tóth Szabolcs, mv.: Lovász László
Időpont: 2022.05.20. – 19:30
Helyszín: Corvin Dumaszínház
Jegyvásárlás

Most pedig jön a videó, csak erős idegzetűeknek!