Las Vegasból posztolt Badár Tamás, de a helyszínnél sokkal fontosabb, hogy kinek a társaságában: a bejegyzésben egy fotó is szerepel, amelyen David Copperfield látható mellette.

A Dumaszínházban rendszeresen fellépő magyar bűvész azt írja, régi álma teljesült, miután személyesen mutathatta be egyik példaképének az egyik legfontosabb trükkjét:

Ma megvalósult egy álmom! Megmutathattam David Copperfieldnek a saját verziómat abból a trükkből, amit öt évesen elsőként láttam tőle és ami az egyik legnagyobb inspirációt adta, hogy bűvész legyek. Azt mondta: „Ez egy gyönyörű verzió, fantasztikus volt!” (Nem magyarul mondta).

Az említett trükköt élőben is meg tudod nézni: a humoristaként is remekül működő ifjabb Badár legközelebb május 26-án lép fel a Dumaszínházban, ahol ez a csoda is látható lesz. Mágikus önálló estjéről korábban így nyilatkozott:

Olyan interaktív előadás lesz, amiben folyamatosan meg vannak mozgatva a nézők. Sőt: lesz olyan trükk, amiben egyszerre a komplett nézőtér részt vehet. Mindenki, aki bent ül a színházban.

Badár Tamás új önálló bűvész estje
Időpont: 2022.05.26. – 19:30
Helyszín: Corvin Dumaszínház
Jegyvásárlás

 

Fotó: Badár Tamás / Facebook