Amint arra már korábban utalgattunk, sok tekintetben megújul a Dumaszínház saját streaming-szolgáltatása, azaz a DumaTV.

Már meg is érkezett számos új tartalom, Pottyondy Edina talkshowjától (Katalin Show Edinával) a Szomszédnéni Produkciós Iroda és Litkai Gergely új céges tematikájú estjéig, havonta kerülnek fel az új Duma Aktuálok, és számos új stand-up est. Érkezik majd Kiss Ádám Road Movie-ja és Ceglédi Zoltán választásértékelő estje, a Tanácselnök is elérhető lesz online előadásként júniusban.

Fontos változás, hogy az erős tartalmak mellett új díjcsomagok is lesznek, ők négyen: Alap, Prémium, Exkluzív és VIP.

A havi 25 videó megtekintését kínáló Alap csomag 990 Ft-tól, az akár 3 eszközről 50 videó megnézését lehetővé tevő Prémium 1.790 Ft-tól, az Exkluzív 2.490 Ft-tól, a VIP pedig 4.990 Ft-tól indul. Az Exkluzív csomag korlátlan számú videómegtekintést tartalmaz, és akár 5 eszközről is nézhető, a VIP csomagban pedig ezen túl az élő adások streamelése és (minimum 180 napos előfizetés esetén) egy 3000 forintos Dumaszínház-kupon is benne foglaltatik.

És még valami: a Prémium, az Exkluzív és a VIP csomagok előfizetői az online előadásokat is kedvezményes áron tekinthetik meg!

Minden további lényeges információ megtalálható a dumatv.hu oldalon, a csomagok pontos tartalmát az Előfizetés gombra kattintva nézheted meg.