Említettük nem is olyan régen, hogy új podcastokat indít a Dumaszínház – nos a beharangozott MegFM már meg is érkezett!

A beharangozó adásból megtudhattuk, hogy a műsorokban hallhatunk majd beszélgetéseket a világ legérdekesebb embereinek közreműködésével; folytatásos mesejátékot egy szamárról, és beszélhetünk szexterapeutával (akár aktus közben is). A rádió zenei kínálata sem mindennapi; az egyik szlogen legalábbis így hangzik:

Zene minden mennyiségben, a slágerlisták másik végéről!

Az első adásból pedig kiderül, milyen a viszonya Brad Pittnek a csúszózsaluzáshoz, találkozhatnak Nádasdi úrral, aki egy nádasban éli az életét, valamint megismerhetik Toklászt, a gyöngyösi csodakutyát.

Az első epizód stábja: Malaczos Krisztián, Litkai Gergely, Regele Csanád, Jankovics Péter, Szakács Zsuzsi, Szabó Zoltán és Vinnai András.

Litkai Gergely korábban ezt mondta nekünk az új podcastról: A MegFM podcast egy fiktív közszolgálati-kereskedelmi rádió műsorába enged behallgatást a komolyanvehetőség igénye nélkül, illetve annak teljes tagadása mellett.

A podcastban a rádióadók megszokott formátumai, azaz a hírek, időjárásjelentés, vita-, kívánság-, ismeretterjesztő, vallási, betelefonálós és szórakoztató műsorok mellett helyet kapnak a merész, olykor egészen ijesztő zenés összeállítások, botrányokat generáló mini hangjátékok, zavarba ejtő helyszíni tudósítások és elborult szónikus kalandozások is.

Az podcast adásait itt tudod meghallgatni:

Spotify

Apple Podcasts