A Corvin Dumaszínház októberi műsorára vonatkozó spéci tippjeinket már olvashattad, de még egy szót sem ejtettünk a szomszédban található kistesó, azaz a KOMPÓT DUMAKLUB előadásairól. Most pótoljuk.

Úgy lőttük be az ajánlót, hogy ha minden megtekintett stand-up est után két napot pihennél, és utána ismét jönnél, tehát minden harmadik napot a Kompótban töltöd októberben, akkor ilyen változatos programod lesz:

Október 10.: Fiatal Félőrültek Fesztiválja – a Dumaszínház régóta ismert tehetségkutató estje, új Kiss Ádámok és Kőhalmik felfedezésének lehetőségével.

Október 13.: Anti-motiváció – a Szomszédnéni Produkciós Iroda előadása azoknak, akik nem akarják megváltoztatni a világot.

Október 16.: Everest – Szélvakság: Neszmélyi Emil önálló estje – a világ legmagasabbra mászó stand-uposától megtudhatjuk, hogyan lehet feljutni a világ legmagasabb hegyének csúcsára látás nélkül.

Október 19.: Nincs kint sehol – Futballmagazin. Tóth Edu focis estje, a Trollfocival együttműködésben.

Október 22.: Itt Pottyondy Edina estjét ajánlanánk, de arra már sajnos elfogytak a jegyek, decemberben viszont még meglesheted.

Október 25.: Háztartási sz€x – Párkapcsolat 40-ig: Szupkay Viktor és Szobácsi Gergő estje, amelyből például kiderül, miért jó szex közben a zokni.

Október 28.: Speciális karakterek – Ez az az este, ahol megismerheted a stand-up befutófélben levő új arcait, a Dumaszínház mentoráltjait.

 

A KOMPÓT DUMAKLUB összes előadását itt találod.