Először is válaszoljuk meg a címben feltett kérdést. Jó oké, magyar zenészek, de azon kívül? Hát persze, hogy KAP podcastja!

Ez most az a pár hét, amikor mindenki nyaralni megy, nincs ez másként Kovács András Péter podcastjaival sem, úgyhogy itt az idő, hogy aki még nem hallgatta meg az adásokat, behozza a lemaradást, mielőtt folytatódnak a sorozatok.

A KAPod (amelyben, amint azt korábban már írtuk, barátok buktatják le a hírességeket) évadának utolsó adásában Marsalkó Halott Pénz Dáviddal és jóbarátjával, egykori kollégájával, Jávor Bencével beszélgetett (és röhögött végig) KAP. De mostanában leültette maga és a mikrofonja mellé Lovasi Andrást (és barátját, Heidl Györgyöt), Vályi Pistát és Göbölyös Zsoltot, a Speedzone alkotóit; és a stúdióban vendége volt két ismert barát, Dósa Richárd és Koller László – azaz az Animal Cannibals is.

A humorista másik – sokkal komolyabb témákat feszegető – podcastja a különböző függőségeket járja körül,  Kovács András Péter és Deés Enikő műsorvezetőkkel, Hoffmann Katalin klinikai szakpszichológussal és a téma legelismertebb hazai szakértőivel. A Töltsd velünk legutóbbi adásaiban szó esett a társfüggőségről, a női függőkről, továbbá az orthorexiáról is. Hallgasd meg az adásokat, aztán – mielőtt folytatódnak a podcastok – élőben is nézd meg KAP-ot, aki hamarosan a Városmajortól a Dumafüredig számos helyszínen felbukkan önálló esttel éppúgy mint a Duma Swing, a Duma Jam vagy a Duma Aktuál oszlopos tagjaként.