A címben idézett mondat a Saras tócsákban ugrálni című podcast egyik adásában hangzik el. A clickbait / kattintásvadászat miatt adtuk ezt a címet, de nem bánjuk, mert fontos témáról van szó.

A podcast adásaiban két humorista, Tóth Edu és Szobácsi Gergő beszélget az aktuális vendéggel egy rendkívül fontos témáról: az apaságról.

Ami pedig a vendégeket illeti: a legkülönbözőbb szektorból érkeznek, mindenféle neműek, mindannyiukat egyvalami köti össze: hogy apák. Leszámítva Szabó Balázs Mátét, aki még csak barátkozik a gondolattal, hogy egyszer apa lesz (viszont az ő vendégszereplésekor hangzik el a címben idézett mondat).

És leszámítva Kormos Anettet, a gyerekzene-sztár Pálfi Krisztát és a felnőttzene-sztár Pásztor Annát, mert ők anyák.

A debütáló adásban Nyáry Krisztián volt a vendég, akivel természetesen arról (is) beszélgettek a műsorvezetők, hogyan kell rávenni a gyerekeket az olvasásra; egy másik adásban Kovács Gellért a gyerekfilmekről mesél, Katona Csaba történésszel pedig az (is) volt a téma, hogy hogyan szerettessük meg a történelmet gyermekeinkkel.

A humoristák közül az adások vendége volt már – a korábban említettek mellett – egy csomó Péter (Aranyosi, Janklovics, Vida és Kovács András) és Zoltán (például Kőhalmi vagy Maksa) is, valamint a Dumaszínház színpadán is felbukkanó, de más területekről is ismert arcok is jártak a stúdióban (mint Lovász László és Neszmélyi Emil), és még rajtuk kívül is megannyi vendége volt Eduéknak.

Az összes rész megtalálható a YouTube-on, de már elkezdődött az epizódok feltöltése az oldalunk zsír új menüpontja alá is, ahol az összes dumaszínházas podcast megtalálható. Ezekről bővebben itt olvashatsz.