Egyből lelőjük a poént: a Podcastok menüpontról volt szó a címben. Talán nem nehéz ez alapján rájönni, hogy aki erre a linkre (hiperhivatkozásra) kattint (klikkel), az az összes Dumaszínház-közeli podcast valamennyi műsorát megtalálja.

Nézzük a kínálatot:

KAPod: Kovács András Péter sorozata, amelyben a humorista minden műsorban mikrofon elé ülteti egy-egy kedvenc hírességét – és annak legjobb barátját.

Töltsd velünk: Szintén KAP podcastja, csak ez sokkal komolyabb témákat feszeget: a különböző függőségeket járja körül,  Kovács András Péter és Deés Enikő műsorvezetőkkel, Hoffmann Katalin klinikai szakpszichológussal és a téma legelismertebb hazai szakértőivel.

Dumacast: a Dumaszínház és a Comedy Central humortematikájú podcastja, a két alkotó: Török Ádám stand-upos és Bajnok Dávid, a humorcsatorna szerkesztője. Akik megszólalnak: humoristák és humorközeli arcok, Janklovics Pétertől Síkidegvagyokig.

Bookline Zöld: a könyves cég ökológiai témájú podcastja Litkai Gergellyel.

ZöldVálasz: ez pedig a Válasz Online zöld témájú tematikus sorozata, szintén a Dumaszínház szakmai vezetőjével.

MegFM: Vinnai Andrásék indították el a világ legfurább rádióját, a világ legérdekesebb embereinek közreműködésével.

Saras tócsákban ugrálni: Tóth Edu és Szobácsi Gergő beszélget az aktuális vendéggel egy nagyon fontos témáról. Az apaságról.

Fődön jáccá: a Trollfoci és a Dumaszínház közös új podcastjének mi más lehetne a témája mint a labdarúgás!

 

A podcastok természetesen a „hagyományos” felületeken (Spotify és társai) is elérhetők, de az új menüpontnak köszönhetően végre minden műsor egy helyen megtalálható. Jó szórakozást!