Szeptembertől a Kompót Dumaklub helyett egy új dumaszínházas helyszínen várjuk azokat, akik testközelből szeretik nézni, hallgatni, élvezni a stand-upot.

Az új hely neve Mixát Dumaklub lesz, és a főváros szórakozóhelyeinek ismerői ebből már rájöhettek, hogy a Mixát udvar (VIII. kerület, Krúdy Gyula utca 7.) koncertterméről van szó, ami

kétszer akkora befogadóképességű,

mint az eddigi Dumaklub-helyszínünk. A Mixátban az első előadás szeptember 15-én lesz, nem más mint a Fiatal Félőrültek Selejtező: ezen az estén a Dumaszínház tehetséggondozói és a közönség azokat a feltörekvő humoristákat hallgatják meg, akik azért versengenek majd, hogy bekerülhessenek a meghívásos Fiatal Félőrültek Szupergálára (Corvin Dumaszínház, szeptember 30.!)!

Szeptemberben még két alkalommal lesz hasonló selejtező a Mixátban, emellett Felméri Péter új önálló estjének (A jövő sem a régi) a főpróbája is itt lesz látható (szeptember 29).

Októbertől indul be igazán a szezon, méghozzá egyből Lakatos László új önálló estjének főpróbájával (október 1.: A Szent Család), majd heti négy előadással – ezen a linken láthatod majd az aktuális műsort.