Azt már nagyjából minden stand-up rajongó tudja, hogy Fiatal Félőrültek Fesztiválja (FFF) néven rendszeresen szervez tehetségkutató esteket a Dumaszínház. De aki mostanában böngészett a következő hetek előadásai között, láthatott egy ilyet: szeptember 30, Fiatal Félőrültek Szupergála.

Hogy mi?! Szupergála???

Megkértük a FFF-eket vezető Felméri Pétert, hogy világosítson fel minket, miről is van szó. A humorista elmondta, hogy ez egy négyalkalmas esemény: három előválogatóból, és magából a Szupergálából áll.

A három selejtező a nemrég beharangozott új Dumaszínház-helyszínen, a Mixát Dumaklubban lesz, míg a Szupergálát a Corvinban rendezi meg a Dumaszínház. Na de kik lesznek a fellépők?

„Azokat a tehetségeket láthatjuk a döntőben, akik jól teljesítettek az elmúlt hónapokban-években a Fiatal Félőrültek Fesztiválján, és a válogatón is túljutottak.”

– mesélte el Felméri Péter, és azt is tisztába tette, hogy ez komolyabb tehetségkutató, mint a Fiatal Félőrültek Fesztiválja. „A Dumaszínház vezetőinek célja, hogy megnézzék a legújabb, befutásra váró arcokat, a legfrissebb tehetségeket.”

A humorista a számos FFF műsorvezetése után állítja: vannak nagyon ügyes új fiúk és lányok.

„Be szoktam ülni a közönségbe, és én magam is nagyon jól szórakozok rajtuk. Van pár arc, akiket már kiszúrtam magamnak, látható, hogy bennük van valami, és sokat is fejlődtek az utóbbi időben. Kreatívak, szellemesek, jók az ötleteik és az előadásmódjuk is tök jó. Bizakodó vagyok.”

Fiatal Félőrültek Selejtezők: szeptember 15., szeptember 19., szeptember 26. Mixát Dumaklub.

Fiatal Félőrültek SZUPERGÁLA (műsorvezető: Felméri Péter)
2023.09.30. – 15:30
Corvin Dumaszínház
Jegyvásárlás