„Szeptember 3. vasárnap, 19:30: Jövünk vissza a Lakner Zolival a Dumaszínházba. A műsor ismeretterjesztő mókázása mellett itt debütál az ősszel induló dupla kampányt (EP+önki) feldolgozó bónusz showelemünk is, Zoli zsákban fut, én lepényeszem vagy kardnyelek, de leginkább összefoglaljuk az eleddig a brüsszeli és helyi szavazók meggyőzésére tett kísérleteket”

– ezekkel a szavakkal hirdeti Ceglédi Zoltán a Facebookon a két Zoltán közös estjét.

Lakner Zoltán és Ceglédi Zoltán elemzői párosa kilép a YouTube-ról, egyenesen a Dumaszínház színpadára – ismét ajánlót idézünk: „új közös estjükben a rendszerváltástól napjainkig veszik sorra a magyarok választásait, sorsunk útelágazódásait, tüntetéseket és kitüntetéseket; terépcsecsőtől a kekváig minden állomást arról, hogy miként jutottunk idáig, merre kéne tovahaladni és addig mit lehet kinevetni. Csúfolódás, pátosz, személyes történetek VOR-zakók és szilikon karkötők társaságában, egy szórakoztató közéleti páros esten.”

Ceglédi tehát a DumaAktuál után ismét a Dumaszínházban, elemző-, podcast- és tévéműsorbéli társa oldalán, szeptember 3-án fél 8-tól a Corvinban.

Lakner&Ceglédi: KÜLÖNÓRA – Lakner Zoltán és Ceglédi Zoltán közös estje // Bónusz: választási híradó

Jegyvásárlás