„Évekkel ezelőtt felléptem a két ünnep között a Főnix Arénában, és kiderült, milyen óriási az igény a felhőtlen nevetésre az év ezen időszakában, úgyhogy egyértelmű volt, hogy még visszatérek” – mesélte még 2021-ben Hadházi László. És ez idén sem lesz ez másként: 2023 végén ismét meghódítja Debrecent.

A Karinthy-gyűrűs humorista, akinek az év utolsó napjaiban egyébként is gyakran szokása megtölteni sportcsarnokokat, december 27-én este 8-tól újra a Főnix Arénában stand-upol.

Ezúttal A miheztartás vége című önálló esttel érkezik Debrecenbe, amelyben szó lesz erkölcsökről és szabályszegésről, őszinteségről és igazságról – ha minden igaz. A közönséget Fülöp Viktor műsorvezető melegíti be.

A humorista korábban egy interjúban elmesélte, hogy pályafutása csúcspontja is a Főnix Arénához köthető: a csarnokban tartott legelső standup-előadáson ötezer ember előtt lépett fel, úgy, hogy előtte elkapott egy vírust.

Nagyon ritkán van ilyen, hogy egyszerre fosás, hányás, láz. Pont aznap. Az öltözőben remegve feküdtem. De aztán két energiaital, egy kávé után nem volt mit tenni, kimentem. Olyan volt, mint egy filmben: bevonulózene, konfettiágyúk. Én meg közben azt mantráztam, hogy csak ne sz*rjam össze magam. Mondtam is a nézőknek, hogy ha most lemegyek, akkor nagyon nagy baj van. De mint kiderült, ezt senki nem hallotta, mert ötezer ember röhögött egyszerre. Igazából az egész előadásból csak arra emlékszem, hogy vége lett: hogy kinézek a Litkaira és bólint.

A miheztartás vége – Hadházi László önálló előadása, műsorvezető: Fülöp Viktor
Időpont: 2023.12.27. – 20:00
Helyszín: Debrecen – Főnix Aréna
Jegyvásárlás