Egészen különleges est elé nézünk: február 11-én jön a Viktorok felemelkedése a MIXÁT Dumaklubban. Hogy mi ez az egész? A főszereplőktől összegyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat. Következzenek az érdekes tények!

  1. Az esten három Viktor nevű humorista lép fel: Szupkay Viktor, Fülöp Viktor, Feiszt Viktor, ők a Dumaszínház legsikeresebb Viktorai is egyben.
  2. Aznap este lakosságarányosan az egy stand up-estre jutó Viktor nevű fellépők száma itt lesz a világon a legmagasabb, ami alighanem nem hivatalos Guinness-rekord.
  3. Annak ellenére, hogy a Dumaszínház társulatának számos Péter, László vagy éppen Balázs keresztnevű humorista a tagja, az ő arányuk a fellépők között mintegy 0% lesz ezen az estén.
  4. A fellépők nemcsak vezetéknév szerint ábécé-sorrendben követik egymást a színpadon, hanem életkor alapján is – a legfiatalabbtól a legidősebbig (és a gyerekek számát tekintve is ez a megfelelő sorrend).
  5. Bár van bennük sok közös (például a keresztnevük), mindannyian a saját kedvenc témáikat viszik a színpadra ezen az estén.
  6. Egyszeri és megismételhetetlen estről van szó!

Viktorok felemelkedése – Szupkay Viktor, Fülöp Viktor, Feiszt Viktor
2024.02.11. – 19:00
MIXÁT DUMAKLUB
Jegyvásárlás