Tehetségkutató, Viktorok, gyerekek, állatok. És Felméri Péter. Februári ajánlónk kulcsfigurái és vezérmotívumai. Most pedig következzenek a részletek:

Február 6.: Fiatal Félőrültek Fesztiválja, műsorvezető: Felméri Péter – mert a Dumaszínház tehetségkutató estjein mindig találni izgalmas új arcokat. A jövő Kiss Ádámjai és Ráskói?

Február 9.: Saras tócsákban ugrálniSzobácsi Gergő és Tóth Edu közös estje – mert erős a téma, remek a podcast, ráadásul most élőben hallhatók a legjobb gyereksztorik.

Február 11.: Viktorok felemelkedéseSzupkay Viktor, Fülöp Viktor, Feiszt Viktor – mert támad a viktoriánus humor. Nyugi, nem kell félreérteni a címet!

Február 22.: A jövő sem a régiFelméri Péter önálló estje, műsorvezető: Said Dániel – mert Felméri Péter az egyik legsokoldalúbb humorista, akitől ráadásul megtudhatjuk, hogy a nevetés gyógyít, de azért mégsem ér fel egy veseműtéttel.

Február 29.: Meg kell zabálni!Hajdú Balázs önálló estje – mert ritka az olyan stand-up est, ahol szóba kerülnek a lábasfejűek és a négylábú magzatburkos állatok is. És Balázs apukája, aki semleges teknőstartó volt.