„Ha én ezt a klubban egyszer elmesélem” – a következő pár hétben megannyi magyar humorista számára adott a Nem kell mindig kaviár című NSZK tévéfilmsorozatban emlegetett lehetőség.

Kezdjük március 9-ével, amikor is Showder Klub bemutatja felvételek zajlanak majd a Corvin Dumaszínházban, köztük Tóth Edu Hozzád képest és Török Ádám Ádámkosztüm című önálló estje. Edu stand-upjából kiderül például, hogy hogyan érdemes reagálni a “hogylevagyfogyva” vagy a “jujjdemeghíztál” üdvözlésekre; illetve szóba kerül, hogy miért mindig azok az anyukák fejtik ki neked a véleményüket a cumizásról a játszótéren, akiknek gyermekeik hat évesen még magukban beszélnek és megeszik a homokot.

Török Ádám vadonatúj önálló estjében most önmagával is szembenéz. Ádámkosztümre vetkőzést nem vállal, de humorral teli őszinte kitárulkozást ígér.

Most pedig térjünk át a részletes programra:

Délután fél egytől Orosz Gyuri és Németh Kristóf közös stand up estje, a Rosszfiúk 3., rögtön utána következik a Bohócok a való világban című előadás, Pácz Viki és Valtner Mályki Miklós közös stand-upja. A két előadás egy jegy áráért tekinthető meg. (BŐVEBBEN)

Fél négytől a fentebb említett két előadás nézhető meg egy jeggyel: ÁdámkosztümTörök Ádám önálló estje és Tóth Edu önállója, a Hozzád képest. (BŐVEBBEN)

Fél héttől pedig (már le sem írjuk, hogy két előadás egy jegy áráért, upsz, mégis leírtuk) Redenczki Marcsi és Gajdos Zoltán közös stand-up estje látható, a Családi ámokfutás, amit Rekop György önálló estje követ, a Rekop 40. (BŐVEBBEN)

Természetesen mindhárom előadáson tévéfelvétel készül, csakúgy, mint a március 26-27-én rendezendő Showder Klub felvételeken, a Symbol Budapestben. Nézzük, itt milyen repertoárra számíthatunk:

26-án 17:45-től Orosz György, Kéfer Ádám, Valtner Miklós és Trabarna, 19:45-től pedig Rekop György, Záhonyi Ábel Dávid, Horváth Gábor és Bruti áll mikrofon mögé.

Másnap 16:45-től Aranyosi Péter, Dombóvári István, Becsei Attila, Hajdú Balázs stand-upját rögzítik a kamerák, 18:30-tól Csenki Attila, Szabó Balázs Máté, Nagy Kitti és Musimbe Dávid Dennis műsorát veszik fel, 20:30-tól pedig Kiss Ádám, Benk Dénes, Noé Bex és Tóth Edu lép színpadra.

Április végén-május elején pedig… na de erről talán majd legközelebb.