Óriási hírünk van: közeleg a tavasz!

A medvék árnyékolástechnikai ügyeskedésétől, a teljesen random megjelenő hóvirágoktól és az egyéb ősi télűző praktikáktól (karneválok, busók, kiszebábuk) függetlenül egészen biztosak vagyunk a közeli évszakváltozásban.

Időjárás tekintetében sajnos nem ígérhetjük, hogy heteken belül kitavaszodik, de ami biztos: a megjelentek az első hírek a tavaszi stand-up estekről.

Az interneten felbukkantak a budapesti és vidéki ajánlatok, virágzik a repertoár, beindult a programzsongás.

Még februárban Felméri estre kell számítani (02.22. A jövő sem a régiFelméri Péter önálló estje, műsorvezető: Said Dániel), esetenként Janklovics bukkanhat fel (Thália lotyója – Ha én egyszer fényt kapok, 03.22. UP Újpesti Rendezvénytér)
a hónap utolsó napjaiban Bálint Ferenc-estre van kilátás (02.25. Bálint Ferenc feleséget keres – A Szomszédnéni humoristájának első önálló estje,mv: Török Ádám), és helyenként Tóth Szabolcs előadás (02.27. Boldogság – Akarok róla beszélni: Tóth Szabolcs önálló estje) is kialakulhat.

Március 7-én átmenetileg erősen megnövekszik a Világvégre kialakulásának esélye (Kiss Ádám önálló estje, Budapest – Erzsébetligeti Színház),

24-én pedig fogalmunk sincs, mire lehet számítani, hiszen erős improvizáció kialakulása várható (Bolondok HajójaMogács Dániel és Hevér Gábor közös estje, Budapest – Átrium).

Részletes fővárosi előrejelzésünk itt olvasható; a vidéki prognózist pedig itt találhatod.