Már most írd be a naptáradba: május 8. Jegyezd be mellé ezt is: All stars – Kovács András Péter, Kőhalmi Zoltán, Szomszédnéni Produkciós Iroda, műsorvezető: Noé Bex

Az este fél 8-kor a Corvin Dumaszínházban rendezendő esten csak hab a tortán, hogy sokak kedvenc humoristái lépnek fel. Ennél is lényegesebb, hogy ez egy jótékonysági előadás.

A Szent László Kórház Gyermekhematológia és Csontvelő-transzplantációs Osztályán csontvelő-átültetést végeznek gyerekeken, akiknek ez az utolsó esélyük arra, hogy életben maradjanak. Teljes felépülésükhöz nagyon nagy lelki segítség, hogy a lábadozás hosszú hónapjait a kórház területén lévő és ingyenesen igénybe vehető Démétér Házban szüleikkel együtt tölthetik.

A Dumaszínház kilenc éve, azaz 2015 óta támogatja a Démétér Alapítványt (évente több mint egymillió forinttal), hogy a Démétér Házban a gyerekek otthonos és boldog körülmények között gyógyulhassanak.

A május 8-i All Stars előadásra normál és támogatói jegyek is kaphatók – az est teljes bevételét a Démétér Háznak ajánljuk fel.

További információ az estről itt található.

A Démétér ház weboldala pedig itt.