A zsűri ismét nehéz helyzetben volt, amikor ki kellett választani a legizgalmasabbnak tűnő májusi stand-up esteket (amikre még jegy is van), de úgy tűnik, tizet azért sikerült találnunk. Jó böngészést, aztán pedig sikeres jegyvásárlást, végül kellemes szórakozást kívánunk!

1. Május 3-án 4 fellépő, összesen 5 ember: Four Stars a Corvin Dumaszínházban. Beliczai Balázs, Csenki Attila, Lovász László, Szomszédnéni Produkciós Iroda.

2. Miért pont Ázsia?Badár Sándor önálló estje. Csömörön kiderül, hogy miért pont.

3. A harmadik pontban mindjárt 4 estet is ajánlunk. Ráadásul tévéfelvétellel: Musimbe Dávid Dennis önálló estjét május 3-án rögzítjük a Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központban. No para! Légy ott a felvételen, utána megkeresheted majd magad a képernyőn. Ugyanitt másnap (május 4.) a KapunyitásÁcs Fruzsina és Szabó Balázs Máté közös estje 17:45-kor kezdődik, de a felvétel miatt a tényleges kapunyitás valójában már fél órával korábban lesz. A következő napon (május 5.) Felméri Péteré a Kőrösi színpada és a kamerák adta öröklét. A jövő sem a régi. Este pedig Badár Sándor előadását is megnézheted ugyanitt. Miért pont Ázsia?

4. De kanyarodjunk még vissza május 4-ére! Az ADHD Studio bemutatja: Csenkiföldje – ez a címe Csenki Attila önálló estjének (műsorvezető: Török Ádám). A helyszín pedig a MIXÁT Dumaklub.

5. Május 5.: Vitt volna a Fradi. A főszerepben: Tóth Edu, Hajdú Balázs és a Trollfocisok. Fél 8-tól a Corvinban.

6. Mielőtt bárki megvádolna minket, hogy csak budapesti ajánlatokkal érkeztünk, íme egy kiváló est, ami a győrieket fogja érdekelni (szerintünk): Duma Swing 3.Kovács András Péter, Janklovics Péter, Illés Ferenc május 7-én, a Molnár Vid Bertalan Művelődési Központban.

7. Most egy Kiskunhalasi ajánlat következik. Május 7-én No para! – ez Musimbe Dávid Dennis önálló estje, műsorvezető: Sipos Orsolya.

8. Aki még nem látta Kiss Ádám Világvégre című estjét, annak itt a nagy lehetőség: május 12, este 6, Újpest!

9. Ugyanerre a napra egy corvinos ajánlat: Férfi megérzésElek Péter önálló estje sok zenével, műsorvezető: Sipos Orsolya

10. És még mindig május 12.: este fél 8-tól az improvizációk hullámán a Bolondok HajójaMogács Dániel és Hevér Gábor közös estje.